Rendőröket hívott élettársára egy monostorapáti nő, mert az állítólag megütötte

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 42 éves monostorapáti nő 2021. január 26-án tett bejelentést a rendőrségre, hogy a vele egy háztartásban lakó élettársa megütötte őt – írja a police.hu.

A kiérkező járőrök kérdéseire azonban már azt válaszolta, hogy valójában nem is bántalmazta őt a férfi, csupán szóváltás alakult ki köztük,

miután egyszerűen zavarta élettársa jelenléte és megkérte, hogy menjen el otthonról. Mivel a férfi nem tett eleget kérésének, a 42 éves nő úgy gondolta, tárcsázza a rendőrséget, s azt mondja nekik, hogy a férfi megütötte őt, bízva abban, hogy így a rendőrök magukkal viszik.

A nőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene hatóság félrevezetése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!