Rendszeresen lopott a pápai üzletekből – a rendőrök őrizetbe vették a helyi nőt

A rendőrséget 2021. szeptember 22-én reggel értesítette egy pápai üzlet biztonsági őre arról, hogy lopáson tetten ért egy nőt.

Forrás: pixabay.com

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 26 éves helyi lakos a vásárlás alkalmával a kabátja alá rejtett egy üveg szeszes italt, a táskájába pedig egy flakon mosószert tett – írja a police.hu. A kasszától való távozását követően a biztonsági őr elszámoltatta a tolvajt, ekkor az italt visszaadta, de a mosószerrel kiszaladt a boltból. A járőrök a nőt egy órán belül Pápán elfogták és előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Az asszony tettét beismerte.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a 26 éves pápai lakos 2021. június 28. és 2021. szeptember 22. között több alkalommal lopott különböző pápai üzletekből, 2021. augusztus 17-én pedig egy veszprémi drogériából is, amelyek alkalmával – több mint nyolcvanezer forint értékben – főként ruhaneműket, parfümöket és szeszes italokat tulajdonított el.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az elkövetőt őrizetbe vette és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállította. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!