A Pápa környéki férfi lakásán és autójában is találtak drogot a rendőrök

Kábítószer birtoklása és fogyasztása miatt kell felelnie egy férfinak – a Pápai Rendőrkapitányság befejezte a 31 éves, Pápa környéki gyanúsított ügyében folytatott vizsgálatot.

Napló-információ

Forrás: pixabay.com

A rendőrséget még 2020. november 24-én este értesítette egy Pápához közeli településen élő nő, hogy 31 esztendős ismerőse az ingatlanjának ajtaján dörömböl, azonban nem kívánja beengedni őt magához. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a férfit, akivel szemben kábítószergyorsteszt alkalmazása vált indokolttá, amely pozitív értéket mutatott. Az intézkedés alá vont személy lakásában tartott kutatás alkalmával a ruházatában, valamint a ház előtt parkoló személygépkocsijában is kábítószergyanús anyagmaradványokat találtak az egyenruhások, melyeket lefoglaltak – tájékoztatta a Naplót a Pápai Rendőrkapitányság.

A nyomozás során beszerzett szakértői vélemények igazolták, hogy a növényi maradványok kábítószert tartalmaztak, továbbá azt is, hogy a férfi kábítószert fogyasztott. A 31 éves, Pápa környéki lakos ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!