Autóval üldözték, Veszprémfajsz és Hidegkút között csípték el a bedrogozott sofőrt a rendőrök

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy autós 2020. augusztus 2-án hajnalban Veszprém határában a rendőri közlekedési ellenőrzést látva megfordult, majd nagy sebességgel elhajtott – írja a police.hu. A sofőr Csopak belterületén sem állt meg a rendőri jelzésre.

A járművet követni kezdték az egyenruhások, végül az autót Veszprémfajsz és Hidegkút között egy földes út mentén egy bokros területre beállva találták meg. A járműtől néhány méterre egy 36 éves férfit fogtak el a rendőrök, akit előállítottak és vele szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak. A teszt eredménye kokainra, amfetaminra és THC-ra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 36 éves Heves megyei férfit gyanúsítottként kihallgatták, és ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!