Kék hírek

2022.09.23. 09:09

Balesetek, ittas sofőrök miatt fájt a megyei rendőrök feje

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Forrás: police.hu

A police.hu közleménye szerint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kettő embert őrizetbe vett, hetet előállított, kettő főt elfogott, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést hat esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. szeptember 22-re virradóan a 71-es számú főútvonal 19. kilométerszelvényében egy 30 éves balatonalmádi illetékességű személyt igazoltattak, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A férfit a rendőrök elfogták, további mintavétel elvégzése érdekében előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és a mért érték alapján közigazgatási bírságot szabtak ki ellene. Az engedély nélküli vezetés miatt a járőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek a sofőr ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!