Kábítószer hatása alatt

2022.09.09. 16:00

Kirabolta és bántalmazta volt élettársát a pápai férfi

A rendőrség befejezte a 43 éves pápai lakossal szemben folytatott büntetőeljárást.

Forrás: illusztráció

A pápai férfi 2022. április 10-én délelőtt felkereste otthonában a volt élettársát, majd megfenyegette a nőt, hogy az életére tör, ha nem ad neki pénzt - írja a police.hu. Követelését a férfi azzal nyomatékosította, hogy az asszonyt ököllel gyomron vágta, majd arcon ütötte annak ellenére, hogy megkapta a több tízezer forintot. Ezután a lánya védelmére kelő édesanyát is bántalmazta az erőszakos személy.
A rendőrök az elkövetővel szemben – előállítását követően - kábítószergyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A Pápai Rendőrkapitányság rablás bűntett és súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűntetőeljárást a férfi ellen, melyben az őrizetbe vett személy letartóztatását az illetékes bíróság elrendelte. A nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket a rendőrök elvégezték, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.
A 43 éves helyi lakos ellen a kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást a pápai rendőrök külön eljárás keretében vizsgálták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!