Egyik autóról a másikra szerelte

2022.10.26. 12:00

Rendszámokkal trükközött a veszprémgalsai fiatal

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai azonosították és gyanúsítottként kihallgatták az elkövetőt.

Forrás: rendőrség

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 17 éves veszprémgalsai fiatallal szemben - írja a police.hu
Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. október 19-én 21 óra 30 perc körül bejelentés alapján Sümegen találtak egy személygépkocsit, melynek csak az első forgalmi rendszáma volt felszerelve. Nem sokkal később, 22 óra körül pedig arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Bazsi külterületén egy személygépkocsi árokba hajtott. A helyszínre érkező rendőrök nem találtak senkit a járműnél, azonban megállapították, hogy a balesettel érintett autó hátsó hatósági jelzése a nem sokkal korábban Sümegen talált gépjárműhöz tartozik.
Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították sofőrt, majd 2022. október 21-én délután Csabrendeken elfogták a 17 éves veszprémgalsai fiatalt, és előállították a Sümegi Rendőrőrsre. A nyomozók ezután gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a tettes elismerte, hogy ő szerelte át egyik autóról a másikra a hatósági jelzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!