Korábbi sérelmeit kérte számon

2022.12.21. 15:00

A nyílt utcán bántalmazott két gyermeket egy pápai nő

Garázdaság és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 28 éves nővel szemben, aki korábbi nézeteltérésük miatt kiskorú fiút fenyegetett és bántalmazott egy pápai általános iskola közelében.

Forrás: Pixabay-illusztráció

A vádirat szerint az elkövető idén áprilisban, reggel nyolc óra előtt a belvárosban közlekedett a személygépkocsijával, amikor észrevette a közeli általános iskola felé haladó gyermeket - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség. Megállt az autójával, és odament a fiúhoz, valamint a társaságában lévő lányhoz, és a gyermeket számon kérte a korábbi sérelmei miatt. 
A nő számonkérése azonban durva hangvételű fenyegetésbe csapott át, melyet követően előbb a fiú védelmére kelt lányt ütötte arcon, majd a fiúgyermek fülét nagy erővel megrángatta. 
A bántalmazás következtében a gyermekek nem szenvedtek sérülést. 
Az ügyészség a vádiratában az elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát, és abban felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!