Tragédia az úton

2023.05.04. 16:48

Ketten meghaltak egy balesetben (videó) (frissítve)

Meghaltak a sofőrök, amikor frontálisan ütközött két személyautó Berhida és Pétfürdő között május 4-én délután, közölte Nagy Judit rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Forrás: rendőrség

Márta Attila katasztrófavédelmi szóvivő közölte, hogy a pétfürdői és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsokból a két sofőrt. 

Az egyik sofőr a helyszínen szörnyethalt, a másik életéért még küzdöttek a mentők, de sajnos nem tudták újraéleszteni. Úgy tudjuk, két férfiról van szó.

Úgy tudjuk, egy várandós asszony súlyosan megsérült, őt kórházba szállították.

Friss rendőrségi információnk szerint egy kanyarban ütközött össze az Audi és egy Suzuki, jelenlegi tudomásunk szerint a Suzuki térhetett át a másik sávba. Az Audit egy 39 éves papkeszi férfi vezette, az ő életéért küzdöttek a mentősök, és egy ismerőse, egy 21 éves várandós nő ült még az autóban. A Suzukiban egy 43 éves várpalotai férfi ült. 

A balesetnél azt is láttuk, hogy a rendőrség lezárta az utat, ami Pétfürdőről Berhidára vezet, és a forgalmat Ősi felé irányítják. Pétfürdőnél is lezárták az utat, ami Berhidára vezet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!