Rendőrségi hírek

2023.06.19. 10:00

Körözött személyt fogtak a rendőrök a badacsonytomaji vasútállomáson

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök nyolc személyi sérüléssel járó és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt vett őrizetbe és tizennyolc személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Huszonkilenc embert állítottak elő, közülük tizennégyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést tizenhárom esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. június 18-án 15 óra körül a badacsonytomaji vasútállomáson igazoltattak egy 33 éves pécsi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfival szemben a Pécsi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások ezután a körözött személyt elfogták, majd előállították, őrizetbe vették, és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították - írja a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!