Rendőrségi felhívás

2024.01.18. 14:23

Eltűnt két 17 éves lány - ki tud róluk?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik két 17 éves lány megtalálása érdekében.

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Dányi Dorina Valéria eltűnése ügyében.

A 17 éves lány a bakonyoszlopi lakásotthonból engedéllyel volt távol, azonban a megbeszélt időpontra 2024. január 13-án a lakásotthonba nem érkezett vissza, azóta holléte ismeretlen és életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Dányi Dorina Valéria
Forrás: rendőrség

Dányi Dorina Valéria körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, hosszú sötét hajú, szemüveges. Eltűnésekor fekete dzsekit és rózsaszín melegítőnadrágot viselt.

Szintén a Veszprémi Rendőrkapitányság folytat eljárást az ismeretlen helyen tartózkodó Bodó Robertina eltűnése ügyében.

A 17 éves lány a gyulafirátóti befogadóotthonból távozott el 2023. december 16-án, azóta holléte ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Bodó Robertina
Forrás: rendőrség

Bodó Robertina körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, kreol bőrű,  barna szemű.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható lányokat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!