Két körözés volt érvényben ellene

2024.01.27. 09:48

Rendőrkézre került a sáskai gyújtogató (helyszíni fotók)

Egy családi háznál keletkezett tűzesethez riasztották a tapolcai rendőröket január 25-én 11 óra előtt néhány perccel, ahol a tűzoltók addigra már megkezdték a lángok megfékezését - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, a bejelentő a járőröknek elmondta, hogy messziről látható volt a településről a hatalmas füst, mely a lakatlan ingatlanból szállt felfelé.

Az egyenruhások az utcán igazoltatták azt a nőt, aki a háztulajdonos hozzátartozójának vallotta magát. Elmondta, hogy a tűz keletkezését megelőzően ő tartózkodott az ingatlanban. Igazoltatása során kiderült, hogy ellene a Tapolcai Rendőrkapitányság két körözést is kibocsátott és elfogását rendelte el, mivel a korábban kiszabott pénzbírságait nem fizette be, és azokat elzárásra változtatta a Veszprémi Járásbíróság.

A járőrök a 33 éves nőt elfogták, majd a Tapolcai Rendőrkapitányságra előállították. Mivel felmerült a gyanú, hogy a tüzet a nő okozta égésgyorsító anyag segítségével, ezért közveszélyokozás bűntette miatt kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!