A helyszínről jelentjük

2024.03.14. 12:20

Szörnyű tragédia történt: halálos áldozatai is vannak az ajkai balesetnek (friss információkkal)

Elsődleges információnk szerint meghalt két ember a balesetben, ami Ajka és a város padragkúti része között történt március 14-én, tudtuk meg.

Kovács Erika

A helyszíni információnk szerint még mindig küzdenek egy ember életéért a szakemberek. A balesetben fiatalok érintettek, a szülők a helyszínre érkeztek azonosítani a sérülteket. 

Fotó: Kovács Erika/Napló

A balesethez két mentőhelikopter érkezett, egy-egy sérültet szállítottak el. Egy embert mentőautóval vittek el.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Megtudtuk, hogy a Suzukiban öt fiatal, a másik autóban egy 40 év körüli férfi utazott, utóbbi vállsérüléseket szenvedett. A fiatalok iskolából tartottak haza a Somló felé, amikor egy előzés után visszatérve a sávukba nekicsapódtak egy terepjárónak. A 19 éves nagyvázsonyi sofőr és a mellette utazó 17 éves öcsi kamasz életét vesztette. 

Fotó: Kovács Erika/Napló

A helyszínen egy neve mellőzését kérő férfi arról beszélt, hogy első között érkezett a balesethez, ahol többen is próbáltak segíteni a sérülteknek. 

Fotó: Kovács Erika/Napló

A helyszínen zokogó szülőket láttunk, valamint egy nagyapát aki unokáját kereste a roncsoknál. 

Erről írtunk korábban:

Nagy Judit rendőrségi szóvivő azt mondta, két személyautó ütközött össze. Értesülésünk szerint több súlyos sérült is van, ezekben a percekben is folyik a mentés, az utat lezárták. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!