botcsinálta tolvaj

2018.10.17. 07:00

Pulóvert próbált lopni egy pápai áruházból

Az áruvédelmi eszközt leszakítva próbált meg ellopni egy pulóvert az egyik pápai áruházból egy lovászpatonai fiatalember. A botcsinálta tolvaj lebukott, a rendőrök pedig előállították a helyi kapitányságra, és eljárást indítottak ellene.

Polgár Tibor

Képünk illusztráció.

A nyomozás adatai szerint egy 19 esztendős lovászpatonai férfi október 2-án dél-előtt megjelent az egyik pápai áruházban. Az üzlet ruházati részlegén magához vett egy közel ötezer forint értékű pulóvert, majd azt a próbafülkébe vitte. Itt a ruháról leszakította az áruvédelmi eszközt, ezt követően pedig felvette a pulóvert, és fizetés nélkül akarta elhagyni a boltot – tájékoztatta lapunkat a Pápai Rendőrkapitányság.

Megtudtuk: az üzlet tulajdonosa észrevette a lopási kísérletet, ezért azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínre kiérkező járőrök a 19 éves férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol aztán gyanúsítottként hallgatták ki.

A lovászpatonai fiatal­ember ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a Pápai Rendőrkapitányságon – közölte a Naplóval a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!