Veszprém

2017.09.13. 18:02

Családi programok a Völgyikút parkban

Nyolcadik alkalommal szervezett programokban gazdag, egész napos rendezvényt a Veszprém-Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesületével együttműködésben a Völgyikút parkban szombaton.

Marton Attila

A családok sportversenyeken is kipróbálhatták magukat a Völgyikút parkban Fotó: Pesthy Márton

Édes Gyuláné Éva, a Veszprém-Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület elnöke elmondta, több mint százhúsz résztvevője volt idén a prog-ramoknak, és valamennyi résztvevő megtalálta a számára legérdekesebb, legizgalmasabb vagy éppen legpihentetőbb kikapcsolódási formát, hiszen számos programelemből válogathattak a látogatók. Az egészséges életmód és a mozgás iránt érdeklődőket barantabemutató, családi sportverseny és meridiántorna várta, a játékos kedvű alkotni vágyókat kézműves-foglalkozás és logikai játékok szórakoztatták, de a saját készítésű kürtöskalács is hatalmas sikert aratott, amelyet mindenki maga süthetett meg. Édes Gyuláné egyesületi elnök elmondta, a Veszprém-Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület minden évben törekedett arra, hogy a lehető leggazdagabb programkínálatot tudják nyújtani a lehető legtöbb embernek.

A családok sportversenyeken is kipróbálhatták magukat a Völgyikút parkban Fotó: Pesthy Márton

– A korábbi évek során mindig más-más célcsoport került fókuszba. Volt, mikor a bölcsődéseket hívtuk, volt, amikor a kisiskolásokat szólítottuk meg, de szerveztünk már programokat kizárólag az egészséges életmód témája köré is – mondta el az egyesület elnöke.

Hozzátette, a helyszínválasztás során nem titkolt céljuk volt, hogy a nagycsaládosok felfedezzék kissé a kevesek által ismert és használt Völgyikút parkot, amely a belváros közelében kínál nyugodt, békés környezetet játékra, piknikezésre vagy pihenésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában