jótékonysági futás

2017.11.05. 09:30

Idén negyedszer fognak össze a Tapolcai Trappolók

Idén is jótékony célú futásra várnak mindenkit a Tapolcai Trappolók.

Tóth B. Zsuzsa

Idén is a darvastói Tam Tam Band ütős zenekar szórakoztatja majd a résztvevőket a tapolcai jótékony futáson Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Az első hasonló eseményt 2014-ben rendezték, a Tapolcai Jótékonysági Futás célja ma is az, hogy futva segítsenek és szebbé tegyék mások karácsonyát is. 2015-ben és 2016-ban is együtt trappoltak, segítettek, a résztvevők, a jótékony sporttársak létszáma minden évben egyre nőtt.

Idén is a darvastói Tam Tam Band ütős zenekar szórakoztatja majd a résztvevőket a tapolcai jótékony futáson Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Idén már negyedik alkalommal fognak össze, húznak futócipőt, trappolnak esőben, szélben, akár hóban, hogy a nehezebb helyzetben élő társaik karácsonyfája alá is kerüljön meglepetés. December másodikán délelőtt kilenc órára várnak mindenkit a Malom-tó partjára, ahol 1200 méteres kört kell megtenniük a futóknak. A távból mindenki annyit teljesít, amennyit szeretne, aki pedig csak segíteni kíván, ahelyett is lesznek vállalkozó szellemű futók. A fiatalabb, ám lelkes segítőknek tavaly már rövidebb táv teljesítésére is adtak lehetőséget, azt idén is biztosítják. A rendezvény egy gyermekfutammal kezdődik, a kicsiket meglepetés is várja. A segíteni szándékozóktól játékot, tartós élelmiszert, ruhát várnak, készpénz kivételével bármit, amivel szebbé tehetik a karácsonyt. Az adományokat az „ÉN – KÉP – TÉR” Szociális és Mentálhigiénés Alapítvány részére ajánlják fel. A futásra a nevezés ingyenes. Idén is a darvastói Tam Tam Band ütős zenekar szórakoztatja a résztvevőket, lesz Mikulás, aki a gyermek futóknak ad át meglepetés-ajándékot. A befutó érmeket az iskolások készítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában