Szuperhősök Karácsonya

2017.12.13. 18:11

Már külföldről is kapott ajándékot a balatoni mesehős

Idén harmadik alkalommal szervezik a Szuperhősök Karácsonya elnevezésű akciót!

veol.hu

 

December 22-ig Füred Kapitány bázisa az a hely, ahol bárki lehet a Balaton hőse, ha segít másokon. Főként használt játékokat gyűjtenek az akcióban, de mindenki hozhat melegebb ruhákat és tartós élelmiszert is a szuperhősök bázisára.

A reklám- és turisztikai szakemberek, újságírók, pedagógusok által létrehozott mesehős már igazi turisztikai látványosság! Sok család hozott már neki adományt Veszprémből, Ajkáról és Győrből is. Idén pedig már külföldről is küldtek neki csomagot. Egy osztrák család küldött ajándékot a bázisra. Ők tavaly nyáron találkoztak Füred Kapitánnyal, amikor a kikötőben szórakoztatta a turistákat.

Az akció célja, hogy a gyerekek is megtanulják a jótékonyság és a szolidaritás fogalmát. Aki ajándékot hoz, azt meg is jutalmazzák. Finom mézeskalácsot kapnak majd a gyerekek viszonzásul a jótetteikért.

Az akcióba bekapcsolódik a Jótékonysági Sütiműhely is, amely az eladott sütemények bevételéből rászorulóknak vesz tűzifát. Tavaly egymillió forint gyűlt össze.

 

Hova hozhatsz ajándékot és mikor?

Helyszín, Balatonfüred, – Zsigmond utca 1. December 22-ig várják az adományokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában