TOP 10

2018.12.29. 07:00

Ezek voltak a veol legolvasottabb cikkei 2018 novemberében

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

10. Kimenekítette egy égő ház lakóját Zircen, Hunyadvári Antal rendőr törzszászlós, Zirci Rendőrőrs szolgálatparancsnoka, és ezzel feltehetően az életét is megmentette:

9. Borzalmas állatkínzás történhetett egy Sümeg melletti fatelepen. Az állatvédők videót is készítettek a telepen uralkodó felfoghatatlan állapotról:

8. Egy gyerekkorú, Pápa mellett élő lánnyal szeretkezett az a férfi, akit a bíróság jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt:

7. Nem túl jó évet zár a Telekom Veszprém. A kézilabda legenda, Nagy László mégis optimistán tekint előre:

6. November közepén végre megérkezett az első hó Veszprém megyébe is. Olvasóink ezúttal is sok fotót küldtek nekünk a havas tájról:

5. Egy férfi holttestét találták meg Borzaváron, amikor kigyulladt egy háromtagú család otthona november 11-én:

4. Forrásban lévő kocsonya ömlött két kisgyermekre Zalahalápon. A négy éves kislány életveszélyesen, testvére, egy 2,5 éves kisfiú súlyosan megsérül:

3. November nem a gyalogosok hónapja volt Veszprémben. Két héten belül több gázolás is történt a megyeszékhelyen:

2. Tizedikén egy ötven év körüli férfi holttestét találtak Ajkán, a Torna-patakban. Az áldozat fia is nyilatkozott kollégánknak:

1. Novemberben a legolvasottabb cikkünk egy elképesztő természeti jelenségről szólt. Huszonkilencedikén hajnali 5 óra 10 perckor rendkívül fényes, a tájat bevilágító tűzgömb hullott alá Veszprém-Alsóörs felett. A gömbről videói is készült:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában