helló, 2019!

2019.01.07. 08:36

Így indult az új év Veszprém megyében

Balesettel, fejlesztésekkel, újszülöttekkel és visszavonulással indult az új, 2019-es év Veszprém megyében.

veol.hu

Szilveszter

Veszprém megyében is utcabálokkal, tűzijátékokkal és ünnepléssel ért véget a szilveszter éjjele:

Az új év első napja

2019 első Veszprém megyei babáját Pápán köszönthettük: Nusser Sára január elsején 1.00-kor 3200 grammal és 54 centiméterrel, természetes úton született.

Sajnálatos, hogy az új évet ilyen botránnyal kellett kezdenie a Veszprémben élőknek: Tűket rejtettek a főtt virslibe, majd az utcán hagyták őket, valószínűleg a kóbor állatoknak. Állatkínzás kísérlete miatt indult nyomozás a Veszprémi Rendőr-kapitányságon.

Eseménydús hét áll mögöttünk

Szerencsétlenül indult az új év második napja: Egy gyermek és édesanyja sérült meg a személyautóban, amelyik kamionnal ütközött Herendnél, január 2-án, este.

Nagy László visszavonul! Erről az új év harmadik napján adtunk hírt. Nagy László, a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttes csapatkapitánya bejelentette visszavonulását.

2019 első hétvégéjén behavazódott Veszprém megye: Hó, havas eső és hófúvás- Erről tudósítottak kollégáink Veszprém megyeszerte, csodás képek készültek a téli tájról. Herenden kihasználták az alkalmat, és jó hangulatú szánkópartit rendeztek >>

Játsszon és nyerjen!

Az új évben is tart két játékunk Az év párja és a Tündérszépek felhívásunk most is elérhető a veol.hu oldalán. Jelentkezz, szavazz vagy versenyezz, és nyerj velünk!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában