társadalmi felelősségvállalás

2019.05.30. 14:00

Évek óta támogatják a bakonyi kistelepüléseket

Sajtótájékoztatót tartott a HungaroControl – Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. a támogatásukkal megvalósult millenniumi emlékparkban Bakonybélen

Müller Anikó Hanga

Márkus Zoltán, Bakonybél polgármestere elmondta, településük központi szerepet tölt be a Magas-Bakony turizmusában. Fejlesztéseik a vendégfogadás színvonalasabbá tételét, a lakosok komfortnövelését szolgálják.

A nemzeti tulajdonban lévő HungaroControl elkötelezett híve a környezettudatos gondolkodásnak, a társadalmi felelősségvállalásnak. Kiss Anita, külkapcsolati és kommunikációs igazgató számba vette, pályázati támogatási rendszerük indulása óta több mint 284 millió forinttal támogatták az önkormányzatokat.

A vendég polgármesterek – Tekán István bakonykoppányi, Oláh Géza bakonyszűcsi, Veinperlné Kovács Andrea porvai – Márkus Zoltánt megerősítve kiemelték, a cég támogatása nélkül nem valósulhattak volna meg a közösségi célokat szolgáló fejlesztéseik. Bakonybélben buszmegálló, parkoló, játszótér, Porván járda épült, bővült az ivóvízhálózat, tervezik a Hódos-éri túraútvonal kiépítését, Bakonyszűcsön a támogatás a turizmus fejlesztését szolgálja, Bakonykoppányban járda épült, megújult a közösségi ház, most tervezik a kamerarendszer kiépítését.

Bakonybél közel 19, Bakonykoppány közel 11, Bakonyszűcs több mint 13, Porva 14 milliós támogatásban részesült 2011 óta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában