Hová utazna egymillióból?

2019.06.23. 09:41

Utazzon velünk! Indul a nagy nyári SMS-játékunk!

Játsszon velünk július 1-jétől öt napon keresztül, és akár már egy SMS beküldésével is megnyerheti a fődíjat, az egymilliós utazási utalványt!

NA

Vigye el a családot a görög tengerpartra, vagy Máltára, de ha ahhoz van kedve, legyen akár Horvátország, Olaszország, Portugália! Esetleg egy luxus hajóút a Karib-tengeren? Egymillióba az is belefér! Miért is hagyná ki?

A játék lényege, hogy július 1. és 5. között minden nap megjelentetünk lapunkban egy kódot, amelyet SMS-ben be kell küldenie, az aktuális napon éjfélig. Ennyi az egész, és máris esélye van az egymilliós utazási utalványra, de ez még nem minden!

Akár naponta is nyertese lehet a játéknak, hiszen minden beküldött adott napi kóddal részt vesz az aznapi sorsoláson is! A nyeremények pedig, az első napon egy kempingszett, a másodikon egy wellness-hétvége (2 fő részére 2 éjszaka a Bonvino Wine&Spa Hotelben Badacsonytomajon), a harmadikon két kerékpár, a negyediken egy családi kempingsátor, az ötödiken egy belföldi nyaralás (6 éjszaka 2 fő részére az Ambient Hotel & AromaSPA****, Sikondán – Superior Illatszobában). Már ezekért megéri, és akkor jön még a fődíj, az egymilliós utazási utalvány!

A nagy nyári Utazzon lapunkkal! játékban kiadónk minden megyei napilapja részt vesz, így a napi nyeremények mindegyikéből 14 darab van, egy-egy minden lapunk saját olvasói számára, a játék végén viszont az összes beküldő között sorsoljuk ki az 1 db egymillió forint értékű utazási utalványt. (A részletes játékszabályzat a veol.hu/jatekszabalyzatok oldalon található.)

Július 1. lesz az első nap, mikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak, és innen kezdve ötször lesz sorsolás. Először július 2-án, kedden, 13 órakor, utoljára pedig, a péntek éjfélig beérkezett SMS-ek összesítése után, július 8-án, hétfőn 13 órakor, a fődíj, az egymilliós utazási utalvány sorsolásával együtt.

Már egy SMS is nyerő lehet, de miért hagyná ki a többit? Öt nap, az ötszörös esély a nagy utazásra!

Ne feledje, július 1-jén indul a játék, kezdjen el gondolkodni rajta, hová is utazna!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában