Élményeket kaptak

2019.07.09. 09:25

Hátrányos helyzetű gyerekeknek szerveztek programot Ajkán

Az Ajkai Család és Gyermekjóléti Központ családi délutánt hirdetett telephelyén július 5-én.

Tisler Anna

Mindenkinek jutott ajándék a családsegítő nyári délutánján Fotó: Tisler Anna

A megjelenteket Kupi Andrea igazgató köszöntötte. Schwartz Béla polgármester arról beszélt, hogy a jól működő család meghatározza a gyermek egész életét, és örömmel állapította meg, hogy nemcsak az édesanyák, de több édesapa is részt vett a rendezvényen. A programra meghívottak egy része olyan nehéz körülmények között él, hogy a nyaralás és a táborozás csak álom számukra. A délutánon ők is kaptak odafigyelést, élményeket, ami szebbé tette a vakációjukat.

A legnagyobb sikere talán a rendőrségi bemutatónak volt, láthattak táncoló robotot, beöltözhettek rendőrségi gyakorlóruhába, és a rendőrautó ajtaja is nyitva állt előttük. Sokan vették fel az úgynevezett részegszemüveget.

Mindenkinek jutott ajándék a családsegítő nyári délutánján Fotó: Tisler Anna

A kábítószer-ellenes fórum munkatársai kérdőívet töltettek ki a jelentkezőkkel. Aki jó válaszokat adott, pólót nyerhetett. Megtudtuk, Ajkán nincs kábítószer-probléma, egy felmérésen a megkérdezettek 98 százaléka azt a választ adta, hogy nem találkozott a kábítószerrel. A délutánon az aerobikos gyermekek, az Aranykapu és a Fláre beás zenekar adott műsort. A szervezők mindenkit megvendégeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában