utazási felszerelések, wellness hétvége és kerékpárok

2019.07.18. 17:30

Utazzon velünk! játék: átvették nyereményüket a Veszprém megyei győztesek

Átvették nyereményüket csütörtökön a Napló szerkesztőségében az Utazzon velünk! elnevezésű júliusi SMS-játék győztesei, utazási felszerelések, wellness hétvége és kerékpárok is gazdára találtak.

Juhász-Léhi István

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az Utazzon velünk! elnevezésű SMS-játék során értékes nyereményeket nyerhettek azon olvasóink, akik a játék ideje alatt beküldték a Naplóban naponta megjelent SMS-kódokat. A napi nyereményekért mindig az adott napi kóddal lehetett versenybe szállni, de valamennyi beküldő automatikusan részt vett a végső sorsolásban már egyetlen SMS beküldésével is.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az első napon 4 részes kempingszettet lehetett nyerni, ez a veszprémi Kálmán Györgynéhez, a második napon sorsolt wellness hétvége a Veszprémben élő Lakatos Norberthez került. A harmadik napi ajándékot, 2 darab kerékpárt a litéri Újvári Attiláné, egy családi kempingsátort pedig a cseszneki Bittmanné Mészáros Edit vihetett haza. Az ötödik napi ajándékot, a belföldi nyaralást a hajmáskéri Somogyi Imre nyerte meg.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Néző László, a Napló főszerkesztője a nyeremények átadása során elmondta, az Utazzon velünk! játékban a Mediaworks Hungary Zrt. tizennégy megyei napilapja vett részt, az öt nap alatt egészen pontosan 34 736 SMS érkezett be a játékban részt vevő olvasóktól.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Végül valamennyi napilap összes napi beküldője között sorsolták ki a fődíjat, az 1 millió forint értékű utazási utalványt, amely a Komárom-Esztergom megyei Banára került.

Fotó: Balogh Ákos/Napló
Fotó: Balogh Ákos/Napló

A szerencsés beküldőknek ezúton is gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában