szolgálatteljesítés közben vesztette életét

2019.08.02. 16:00

Gamauf János főtörzsőrmesterre emlékeztek Almádiban és Alsóörsön

Gamauf János főtörzsőrmesterre, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság balesethely-színelőjére, megbízott motoros járőrvezetőre emlékeztek kollégái augusztus 2-án, közölte a rendőrség.

Kovács Erika

Kollégái és Alsóörs vezetői emlékeztek Gamauf János rendőr főtörzsőrmesterre, aki 2010. augusztus 4-én, Alsóörsön, szolgálatteljesítés közben vesztette életét Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

Gamauf János főtörzsőrmester 2010. augusztus 4-én Alsóörsön, szolgálatteljesítés közben vesztette életét. A balatonalmádi rendőrök ebben az évben is néma főhajtással és gyertyagyújtással emlékeztek elhunyt kollégájukra a rendőrkapitányság emléktáblájánál, illetve az alsóörsi helyszínen augusztus 2-án délelőtt.

Kollégái és Alsóörs vezetői emlékeztek Gamauf János rendőr főtörzsőrmesterre, aki 2010. augusztus 4-én Alsóörsön, szolgálatteljesítés közben vesztette életét Fotó: rendőrség

A megemlékezésen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vezetése és állománya mellett részt vett Anda György ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, Borbély Zoltán alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője.

Alsóörs képviseletében Ferenczy Gábor alpolgármester és Báró Béla jegyző emlékezett a főtörzsőrmesterre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában