FunThomas Band a Hangvillában

2019.09.10. 20:00

Jótékonysági koncerttel támogatják a Veszprémi AutiSpektrum Egyesületet

Kedden tartott a Hangvilla kávézójában sajtótájékoztatót a Balatonfüred-Veszprém Rotary Club, az AutiSpektrum Egyesület, valamint a FunThomas Band delegáltja.

Horváth Virág

Balról Kaszás Gábor, Brokés Judit és Karcagi Péter sajtótájékoztató keretében hívta fel a figyelmet a 21-ére kitűzött jótékonysági koncertre Fotó: Balogh Ákos/Napló

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A sajtótájékoztatón a FunThomas Band szeptember 21-ére tervezett jótékonysági koncertjére hívták fel a figyelmet, amely 20 óra 23 perckor kezdődik majd a Hangvillában. Sem a kezdési időpont, sem a jegyár nem véletlen, hiszen Veszprém EKF 2023 címére utalnak.

Kaszás Gábor, Brokés Judit és Karcagi Péter sajtótájékoztató keretében hívta fel a figyelmet a 21-ére kitűzött jótékonysági koncertre Fotó: Balogh Ákos/Napló

- Az esemény hagyományteremtő jelleggel jön létre, hiszen a Rotary Club létrehozott egy Barátság hétvégéje című programot, és ennek keretén belül egy jótékonysági koncertet szervezünk azzal a céllal, hogy pénzfelajánlásokat gyűjtsünk különféle módszerekkel, illetve eszközökkel a Veszprém AutiSpektrum Egyesület részére – mondta el Karcagi Péter, a Balatonfüred-Veszprém Rotary Club elnöke.

Az eseménynek a főszervezője a Balatonfüred-Veszprém Rotary Club, melynek az a célja, hogy segítse azokat a szerveződéseket, intézményeket, akiknek szükségük van támogatásra akár a fenntartáshoz, akár a nagyobb költségvetésű célok eléréséhez.

Kaszás Gábor, a FunThomas Band zenekarvezetője elmondta, evidens volt, hogy a Hangvilla legyen a helyszíne a jótékonysági koncertnek, hiszen ez a legimpozánsabb helyszín a városban, a Hangvilla pedig nagy szeretettel fogadta a felkérést.

A Balatonfüred-Veszprém Rotary Club mindössze két éve létezik, de ezalatt a két év alatt is szép eredményeket értek el. A szeptember 21-i koncerttel az AutiSpektrum megsegítése mellett nem titkolt szándékuk, hogy jobban megismertessék a klubot a veszprémiekkel.

Brokés Judit, a Veszprémi AutiSpektrum Egyesület elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, 2013 óta foglalkozik az egyesület autista gyermekek és családjaik komplex megsegítésével. Hozzátette, nyaranta intenzív fejlesztőtáborokat szerveznek, a jótékonysági koncertből befolyó összeget is erre szeretnék fordítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában