nincsenek tömeges lemondások

2020.02.25. 19:07

Veszprém megyei utazási irodákat kerestünk az olaszországi fertőzésekkel kapcsolatban

A koronavírus gyors olaszországi terjedése miatt nőtt a megbetegedések kockázata Európában, Veszprém megyei utazási irodákat kerestünk meg, hogy nyilatkozzanak az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban.

Horváth László

A megyei utazási irodák folyamatosan tartják a kapcsolatot olasz partnereikkel, a külüggyel és természetesen egymással is

Forrás: Pixabay

Négy megyei utazási irodát kerestünk meg azzal a kérdéssel, vannak-e az Olaszországban érintett területeken szervezett csoportjaik, illetve, hogy az év folyamán utazni szándékozók miként reagáltak a hírre, érkeztek-e be kérdések a már utazást foglalóktól a kialakult helyzet miatt?

Mint megtudtuk, egyik utazásszervező irodának sincs kint csoportja. Folyamatosan érdeklődnek az ügyfelek, az elmúlt két napban sok kérdést kapnak. Jellemzően az irodák is a hírekből tájékozódnak, ezzel párhuzamosan folyamatosan tartják a kapcsolatot olasz partnereikkel, a külüggyel és természetesen egymással is.

Lemondások nem történtek az Észak-Olaszországban történt események miatt, nincs pánik hangulat az itthoni utazóközönség részéről, csupán egy megkérdezett számolt be némi elbizonytalanodásról a már befizetett utasok részéről. Említették, Rómában sem állt meg az élet, kinti információik szerint továbbra is nagyon sokan érkeznek az országba, az olaszok között sem érezni félelmet a koronavírus felbukkanása miatt.

A megyei utazási irodák folyamatosan tartják a kapcsolatot olasz partnereikkel, a külüggyel és természetesen egymással is Fotó: Pixabay

Minden megkérdezett elmondta, igyekeznek folyamatosan a lehető legfrissebb hírekkel és információkkal ellátni ügyfeleiket, és bíznak a járvány mihamarabbi megállításában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában