szünetelnek a helyszíni munkák is

2020.03.21. 07:00

Felfüggeszti a mellékmérők leolvasását a VKSz Zrt.

A távhős lakásokban élők figyelmét szeretnék felhívni az alábbi korlátozásokra.

20190918 Veszprém illusztráció a fűtési szezon kezdetéhez Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Figyelemmel a koronavírus fertőzés okozta veszélyhelyzetre a VKSz Zrt. Hőszolgáltatási Igazgatósága a következő, 2020. március 23-tól érvényben lévő, a lakásokban végzett munkákat érintő intézkedésekről tájékoztatja a fogyasztóit.

A hőszolgáltató átmenetileg felfüggeszti azoknak a fogyasztói tulajdonban lévő mellékmérőknek a leolvasását, melyhez a szakemberek magánhelyiségekben történő személyes megjelenése szükséges. A havi mért fogyasztás alapján történő számlázás a korábbi, azonos időszak fogyasztásából számított mennyiség alapján történik. A fogyasztási mennyiség különbözetéről a járványügyi helyzet rendeződését követően lesz lehetőség.

Átmenetileg szünetelnek a hőmennyiség-mérőkkel kapcsolatos helyszíni munkák is, pl. a megállt, meghibásodott mérő miatti cserék. Ebben az esetben a mérő kicseréléséig a havi elszámolást a korábbi, azonos időszak fogyasztásából meghatározott mennyiség alapján végezik el.

Átmenetileg szünetel azoknak a kisebb, azonnali beavatkozást nem igénylő meghibásodásoknak a javításai, melyek csak úgy végezhetőek el, ha a szolgáltató munkatársai bemennek a lakásokba. Az azonnali beavatkozást igénylő meghibásodás (pl. radiátor lyukadás) esetén a szükséges munkákat elvégezik.

Forrás: vkszrt.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában