Felelősségvállalásra buzdít a veszprémi frakcióvezető

Összefogással képes lesz a város közössége megbirkózni a járvánnyal, hangsúlyozta közleményében Pálinkás Roland, a Fidesz frakcióvezetője.

Napló-információ

Csaknem egymilliárdot szánnak a veszprémi városháza energetikai megújítására Fotó: Penovác Károly

Fotó: Penovác Károly/Napló

A kormánypárt önkormányzati képviselőcsoportjának frakcióvezetője azt írta, nehéz időszak áll a város polgárai előtt, amelyben áldozatokat kell hozni. Pálinkás Roland közleményében kiemelte, Veszprém az elmúlt években többször megmutatta, hogy összefogással nagy célokat képes elérni, és a jelenlegi helyzetben is arra van szükség, hogy a város lakói közösségként lépjenek fel.

A Fidesz-KDNP önkormányzati frakciójának tagjai jó példával járnak elöl: tiszteletdíjuk egy részét felajánlották a koronavírus elleni védekezéshez, az adakozásból eddig több mint 600 ezer forint gyűlt össze. Pálinkás Roland közös felelősségvállalásra buzdított, és azt kérte mindenkitől, hogy akinek lehetősége van rá, csatlakozzon a kormánypárti önkormányzati képviselőkhöz, és segítsen. A koronavírus-járvány elleni védekezést segítő adományokat a 11748007-15430001-17400000 önkormányzati számlára várják.

– Az elmúlt hetek bebizonyították már, hogy számos hétköznapi hős él köztünk. Ha összefogunk, a veszprémi közösség együtt biztosan képes lesz megbirkózni ezzel az embert próbáló időszakkal – zárta közleményét Pálinkás Roland.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában