Elismerte a munkájukat a város

2020.04.28. 11:00

Idén virtuálisan köszöntötték a díszpolgárokat Tapolcán

A hagyományokat követve elismeréseket, díszpolgári címeket osztottak ki a város napján. Azonban idén egyelőre csupán virtuálisan és a közösségi oldalon köszöntötték az ünnepelteket, akik egy későbbi időpontban, a járvány elmúltával vehetik át az elismerésüket.

Tóth B. Zsuzsa

Az Év Vállalkozása Kitüntetést a Tapolcai Diák- és Közétkeztető Szolgáltató Kft. kapta, jobbról a cég vezetője, Mezőssy Tamás

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Díszpolgári címet kapott Kertész Károly nyugalmazott könyvtárigazgató Tapolca város közművelődéséért, történetének feldolgozásáért és annak széles körű megismertetéséért végzett több mint fél évszázados munkája elismeréséül. Tapolca Városért kitüntetést érdemelt ki a városban végzett kimagasló tevékenysége elismeréséért Baski Sándor, aki sokat tett Tapolca fejlődéséért, a mai városias jellegének kialakításáért a több évtizedes fáradhatatlan munkája során.

Tapolcai Közművelődésért Kitüntetést kapott Tihanyiné Bálint Zsuzsanna művészeti vezető a város művészeti életében betöltött kimagasló szerepéért és magas színvonalú tehetséggondozó munkája elismeréséül. Tapolcai Nevelésügyért Kitüntetést érdemelt ki Balázsné Kiss Éva, a Tapolcai Kertvárosi Óvoda Barackvirág Tagintézményének óvodapedagógusa gyermekcentrikus, odaadó pedagógiai munkája és több évtizedes aktív közéleti tevékenysége elismeréséül.

Tapolcai Nevelésügyért Kitüntetést vehet át később Bodor Tamás, a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézményének tagintézmény-vezetője az általános iskolai nevelés-oktatás területén kifejtett lelkiismeretes, sokrétű és magas szintű tevékenysége, céltudatos és közösségformáló munkája elismeréséül. A Tapolcai Nevelésügyért Kitüntetést veheti át majd Takácsné Németh Magdolna, a Tapolcai Járdányi Pál Zenei Alapfokú Művészeti Iskola zongora tanszakának vezetője is a közel négy évtizeden keresztül nagy lelkesedéssel, szakmai tudással és empátiával végzett oktató-nevelő munkája és a város kulturális életében betöltött aktív tevékenysége elismeréséül.

Az Év Vállalkozása Kitüntetést a Tapolcai Diák- és Közétkeztető Szolgáltató Kft. kapta, jobbról a cég vezetője, Mezőssy Tamás Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Tapolcai Egészségügyért és Szociális Ellátásért Kitüntetést kapott Körmendiné Szabó Zsanett szakápoló a több mint két évtizede a szakmáját kiemelkedő szinten értő és végző, az emberek problémájára nyitott, odaadó munkája elismeréséül. Tapolcai Testnevelés és Sport Kitüntetést kapott Siklósi Gergely párbajtőrvívó számos nemzetközi versenyen elért kimagasló sportteljesítményének elismeréséül.

Az Év Tapolcai Rendőre Kitüntetést Keszler Imre, a Tapolcai Rendőrkapitányság rendőr főtörzszászlósa veheti majd át kiemelkedő szakmai felkészültsége, elhivatottsága, a kollégái és az állampolgárok irányába tanúsított empatikus, fegyelmezett és kiegyensúlyozott munkájáért, a város közrendjének és közbiztonságának megteremtéséért.

Az Év Vállalkozása Kitüntetést a Tapolcai Diák- és Közétkeztető Szolgáltató Kft. kapta, a Tapolcán és vonzáskörzetében végzett kimagasló, sokrétű szolgáltató tevékenysége, a hatékony és gazdaságos működtetés eredményeképpen elért gazdasági teljesítménye, valamint a folyamatosan fejlődő, a speciális étkezési igények minden követelményének megfelelő tevékenysége elismeréséül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában