nagy jelentőséggel bír

2020.05.16. 11:00

Bankautomatával gyarapodott Balatonederics

Bank­automatával gazdagodott a település, de minden bizonnyal egyaránt örülnek a környékbeli községek és az itt nyaraló vendégek a helyi pénzfelvételi lehetőségnek.

Tóth B. Zsuzsa

Fenyvesi Zoltán (jobbról) gratulált Papp Jánosnak, hogy sikerült beszerezni az automatát, amelynek helyét a község biztosítottaafaluközpontban

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Erről beszélt a szűk körű átadás alkalmával Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő és Papp János, Balatonederics polgármestere.

– A kormánynak fontos szándéka, hogy a kistelepüléseken élők komfortérzetét is növelje. Balatonedericsen is több fejlesztés indult, lényeges a szolgáltatások bővítése, ami a helyiek és a turisták számára is növeli a vonzerőt. Örülök, hogy a bank és az önkormányzat szándéka találkozott – mondta Fenyvesi Zoltán, és gratulált a megvalósításhoz.

Papp János elmondta, hogy többéves próbálkozás után sikerült elérni, hogy a település kapjon egy bankautomatát, amely most, a vírus idején különösen nagy jelentőséggel bír, a község lakosságának negyede ugyanis időskorú.

Fenyvesi Zoltán (jobbról) gratulált Papp Jánosnak, hogy sikerült beszerezni az automatát, amelynek helyét a község biztosította a faluközpontban Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

– Aki itt veszi fel a pénzét, az nagy valószínűséggel itt is költi majd el, így nemcsak a helyi lakosok és a környékbeli településeken élők, hanem a nyári vendégek is, ez pedig a község hasznára válik – mondta Papp János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában