Újabb óvodát és egy bölcsődét zártak be Pápán a vírus miatt

Polgár Bettina

Az elszigeteltség és a magány könnyen depresszióhoz vezethet. A mentális egészség megtartására előnyös tulajdonság az optimizmus

Forrás: pixabay.com

Friss információk:

A kedd esti adatok szerint továbbra is 37 koronavírus-fertőzöttet tartanak számon és 171-en vannak karanténban. Ebből 105-en járványügyi megfigyelés, 33-an járványügyi elkülönítés, illetve 33-an járványügyi zárlat alatt állnak.

Erről írtunk korábban:

A Napsugár Bölcsőde egyik munkatársának tesztje pozitív lett, így keddtől az intézményt a fertőtlenítő takarítás idejére bezárták, a fertőzött dolgozóval kapcsolatba került további munkatársakat, illetve az ellátott kisgyermekeket karanténba helyezték.

Ugyancsak pozitív lett Vajda Péter-lakótelepi Óvoda egyik kisgyermekének koronavírus tesztje. Az óvodát keddtől bezárták, és csak a fertőtlenítő takarítás után nyithat meg újra. Az óvodába járó kisgyermekeket és a dolgozókat szintén karanténba helyezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában