Zene szívből

2020.09.07. 07:00

Jótékony célú orgonaestet tartottak Csabrendeken

A helyi karitász és plébánia közösen szervezte meg a jótékony célú orgonaestet Vadász Attila orgonaművész vendégszereplésével.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: Karitász

A győri Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium tanára mellett az iskola két kitűnő növendéke, Pál Tímea és Bartha Enikő lépett fel az esten. A csabrendeki Bartha Enikő szaxofonon, míg a helyi kötődésű Pál Tímea fuvolán adott elő egy-egy zeneművet.

Az államalapítás évfordulójához stílusosan kötődve Tűz Tamás költő, író Szent István király című prózáját adta elő Mógerné Molnár Ildikó. Vadász Attila előadásában többek között Johann Sebastian Bach-darabokat szólaltatott meg, az esten a csabrendeki egyházi kórus is énekelt orgonakísérettel.

Az előadás végén Molnár László polgármester megköszönte a fellépőknek a szereplést, és azt, hogy előadásukkal ismét szép élményekkel gazdagították a közönséget.

Az előadás végén Molnár László csabrendeki polgármester megköszönte a fellépőknek a szereplést Fotó: Karitász

A szervező csabrendeki karitász nevében Németh Krisztina, illetve Kovácsné Bakos Barbara ugyancsak háláját fejezte ki Csabrendek önkormányzatának és a művelődési központnak, továbbá a támogató vállalkozóknak, adományozóknak, hogy segítségükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában