Magyar Falu Program

2020.11.28. 11:00

Új orvosi eszközöket kaptak a csabrendekiek

Másfél millió forint értékben orvosi eszközöket nyert a Magyar Falu Program keretében a csabrendeki önkormányzat a helyi egészségház számára.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Az átadás során Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő beszédében kiemelte, hogy a Magyar Falu Program keretében az elmúlt két évben a körzet 24 települése nyert el orvosieszköz-fejlesztésre támogatást.

– Ez több mint 60 millió forintot jelent. Az egyik legkedveltebb pályázati lehetőség volt az orvosi eszközök beszerzését célzó, ugyanakkor ezenfelül a rendelők felújítására szintén pályázhattak a települések – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő.

A településen nagy hasznát veszik majd a modern eszközöknek. Felvételünkön Molnár László és Fenyvesi Zoltán Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Molnár László, Csabrendek polgármestere megjegyezte, hogy az intézményben a háziorvosi rendelőn kívül fogorvosi és védőnői körzet is működik, így mindenképpen nagy hasznát veszik az új, modern eszközöknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában