jótékonyság

2021.02.16. 20:00

Szívben gyűjthetik a kupakokat Nyirádon

A Valentin naphoz kapcsolódóan helyezték el a piac téren a Nagycsaládosok Nyirád és környéke Egyesület, a Család és KarrierPONT, és az Önkéntes Tűzoltó Egyesület képviselői azt a fémből készített, szív alakú tartót, amelybe a helyi lakosok a feleslegessé vált műanyag kupakot gyűjthetik.

Tóth B. Zsuzsa

A nyirádi piac téren a helyi tűzoltók állították fel a kupakgyűjtő szívet

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A Család és KarrierPONT vezetője, Antal Zoltánné elmondta, hogy a kupakgyűjtés célja környezettudatosságra nevelni a lakosságot, valamint, hogy jótékony célra ajánlhassák fel majd a bevételt. Az év végére a kupakok leadásából származó összeget a karácsonyi jótékonysági vásár bevételével együtt adják annak, aki rászorul. Így mostantól minden évben egy-egy nemes ügyet támogathatnak. Nagy Gábor polgármester üdvözölte a kezdeményezést és hangsúlyozta a családoknak való segíteni akarás, az összefogás fontosságát.

A nyirádi piac téren a helyi tűzoltók állították fel a kupakgyűjtő szívet
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Az eseményen hirdették ki a Család és KarrierPONT Valentin napi versíró versenyének eredményét. A nevezők költeményeire a közösségi oldalon szavazhatott bárki, a legjobban tetsző versek szerzői a karrier pont termékeiből összeállított ajándékokat kapják. A leginkább tetsző verset Fazekas Róbert és párja írta, a második helyezett Sümeginé Piroska lett, a harmadik Kovács Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában