összefoglaló

2021.09.13. 20:00

Világháborús robbanótestek és Horrorkaraván a 8-as főúton – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összeállításunkban megtalálhatja azokat a cikkeket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Világháborús robbanótestek tömege rajzolódott ki egy Bakonybél melletti réten

A még mindig veszélyes eszközök az alacsony vízállás miatt váltak láthatóvá. Távolról nézve úgy tűnt, mintha csak nagyméretű halak pihentek volna a Gerence patakban, Bakonybél külterületén a Szajhavölgyi rét mellett. Közelebb érve azonban szunnyadó világháborús robbanótestek formája rajzolódott ki a mederben.

Holtan találtak meg egy idős férfit Veszprémben

Holtan találtak meg egy idős férfit Veszprémben, az Avar utca mögötti erdős területen pénteken este.

Horrorkaravánt húztak a kiszáradt kutyák a 8-as főúton

Legkevesebb 140 kilót húzott két szerencsétlen kutya a 8-as számú főúton Tüskevár után hétfőn, egy rokkantkocsit és egy kétkerekű kézikocsit két bódult emberrel és rengeteg lommal, de a tüskevári emelkedőn az állatok nem bírták tovább, ekkor láttuk meg őket, utalt a borzasztó esetre Minárcsik Sándor, a Meggyeserdei Menedék Alapítvány alapítója, aki azonnal megállította a horrorkaravánt, és segítséget kért a rendőrségtől.

Nem tetszett neki a pizza, őrjöngeni kezdett a révfülöpi étteremnél

A Tapolcai Rendőrkapitányság egy 40 éves fővárosi lakos ellen folytatott büntetőeljárást, az ügyben befejezték a vizsgálatot. Az eljárás adatai szerint a budapesti férfi 2021. május 8-án délután Révfülöp egyik vendéglátó egységéhez ment, hogy átvegye az onnan rendelt pizzáját. Az étel azonban nem nyerte el a megrendelő tetszését, ezért azt az úttestre dobta, majd hangosan szidalmazni kezdte az étterem alkalmazottait.

Szeptember közepén lezárják a Füredi csomópontot

A 8-as főút Veszprém déli elkerülőnél szeptember 16-tól lezárásra kerül a Füredi csomópont, műtárgy- és csomópont építése miatt. Ennek első ütemében hídépítési munkák zajlanak majd, szeptember 17. és szeptember 19. között pedig megtörténik a hídgerendák beemelése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában