Önkormányzat

2022.03.25. 09:00

Díjazottakat lehet javasolni

Marton Attila

Javaslat a díjra

 

 

Március 31-ig lehet javaslatot tenni a Ranolder-díj adományozására. A díjjal az önkormányzat közgyűlése az oktatás- nevelés területén, vagy annak segítésében Veszprémben kiemelkedő érdemeket szerzett személyek munkáját ismeri el. Az adományozást kezdeményezheti bármely Veszprémben bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy vagy veszprémi székhelyű jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. A javaslatot a Polgármesteri Kabinetiroda elérhetőségein lehet leadni. 

 

 

Díjazottat lehet javasolni

 

 

Március 31-ig lehet javaslatot tenni az idei Pro Civitate díjra. Az elismerés adományozását bármely veszprémi bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy, veszprémi székhelyű jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet kezdeményezheti. A javaslatot indoklással együtt kell benyújtani a polgármesteri hivatal elérhetőségein. A Pro Civitate díjjal a megyeszékhelyen kiemelkedő tevékenységet végző, az önkéntesség elve alapján szerveződő veszprémi székhelyű, működő civil szervezet munkáját ismerik el. 


 

Javaslatokat várnak

 

 

Az idei Gizella-díjasokra lehet javaslatot tenni március 31-ig a Polgármesteri Kabinetiroda elérhetőségein. A közgyűlés a város szellemi, művészeti, épített környezeti értékeinek létrehozásáért és megőrzéséért, a város természeti értékeinek megőrzéséért, a város nemzetközi hírének öregbítéséért, kapcsolatainak kiépítéséért és ápolásáért végzett, valamint a sport területén elért kiemelkedő tevékenység elismeréseként ítéli oda minden évben a Gizella-díjat. Az elismerés adományozását bármely veszprémi bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy, veszprémi székhelyű jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet kezdeményezheti.

Címkék#díjazás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában