Helyi közélet

2022.06.20. 08:00

Luxusautó és herendi porcelán: együtt még erősebbek

Stratégiai együttműködést kötött a termékekben rejlő közös értékek mentén a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és az Aston Martin Budapest, a manufaktúránál nemrég. A megállapodás szerint egyebek mellett részt vesznek egymás eseményein.

Kovács Erika

Szlifka János, az Aston Martin Budapest ügyvezető igazgatója és Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója írta alá az együttműködési megállapodást Fotó: Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.

A Herendi Porcelánmanufaktúránál és a legendás brit autómárkát gyártó gaydoni gyárban hosszú idő óta készítenek különlegességeket a legmagasabb színvonalon, érvelt Szlifka János, az Aston Martin Budapest ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a termékek önmagukban is magas és egyedi értéket képviselnek, de az évszázados múlt és a minőség még magasabbra emeli a brandek presztízsét. Simon Attila, a herendi cég vezérigazgatója az együttműködésre helyezte a súlyt. Azt mondta, a társaság közel kétszáz éves alapítása óta kézműves úton állítják elő termékeiket és elkötelezettek a magas minőségi, használati és művészeti értéket képviselő porcelán műalkotások előállítása iránt. Kiemelt figyelmet fordítanak a termékfejlesztésre, a folyamatos megújulásra. Elhangzott, a herendi társaság örömmel lép stratégiai partnerségi kapcsolatra a közös értékek mentén, mint a kézműves gyártás, az egyediség, a magas minőség, a tradicionális gyökereken nyugvó folyamatos innováció, a márkaismertség, a nemzetközi dimenzió, valamint a luxus és elegancia. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában