Megyénket is érinti

2022.07.22. 13:00

Bringaverseny miatt korlátozás Budapest és Pannonhalma között

Július 23-án rendezik meg a Visegrád 4 nevű, 150 kilométeres kerékpárversenyt Budapest és Pannonhalma között , ezért ideiglenes forgalomkorlátozás lesz, közölte a rendőrség.

Kovács Erika

Forrás: Pixabay-illusztráció

Elmondták, az útvonal érinti Veszprém megyét is július 23-án, szombaton délután Csetény és Zirc térségében. A közel 170 fős mezőny 11 óra 30 perckor rajtol Budapestről, a versenyzők rendőri biztosítással haladnak. Veszprém megyébe a 8216-os számú úton Szápárnál érkeznek, a tervek szerint 14 óra 16 perc és 14 óra 35 perc között. A versenyzők a menetirányuk szerinti jobb oldali sávban haladhatnak, de a 8216-os számú úton és a 82-es számú főúton, egyes kereszteződésben és áthaladási helyen ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 15 óra 23 percig, ahol rendőrök irányítják a forgalmat. A biciklisek Veszprém megyében Szápár, Csetény, Dudar, Nagyesztergár, Zirc és Zirc-Kardosrét útvonalon tekernek Pannonhalmára. A rendőrség türelmet és fokozott figyelmet kér a közlekedőktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában