Vigyázzunk!

2023.02.01. 19:12

Idegen próbált az autójába csalni egy gyereket Pétfürdőn

A Horváth István Általános Iskola közösségi oldalán számolt be az esetről és hívta fel a lehetséges veszélyekre a figyelmet.

Január 31-én délután az iskolából az egyik pétfürdői utcán egyedül hazafelé tartó diák mellett megállt egy sötét színű autó, amit egy 30-40 év körüli férfi vezetett. A gyermek édesanyjának kérésére hivatkozva arra akarta rávenni, hogy szálljon be az autóba. A tanulónak volt annyi lélekjelenléte, hogy nem teljesítette a kérést, és hazasietett, ahol elmondta szüleinek az esetet. Ők azonnal bejelentést tettek a rendőrségen, akik személyesen is ellenőrizték a történteket. A tanuló másnap reggel osztályfőnökének elmondta, hogy mi történt vele, az osztályfőnök az iskola vezetését is tájékoztatta. Kőmives Judit intézményvezető felvette a kapcsolatot a rendőrséggel és a helyi polgárőr-szervezettel, megállapodva a fokozott figyelemről, ellenőrzésről, járőrözésről. - közölték az iskola oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában