Piknik

2023.04.30. 17:58

Tekeredett a kígyó a Cholnokyn

Tavaszköszöntő pikniket szerveztek április 30-án a Cholnoky lakótelepen, a Rózsa utca 48-as társasház melletti parkban és a játszótéren. A szórakoztató, játékos programokra elsősorban a gyermekes családokat várták.

Benkő Péter

Ricsi bácsi játékos, ügyességi feladatokkal szórakoztatja a kicsiket Fotó: Benkő Péter

– Az összejövetel megszervezését a Lélektér Alapítványnak, illetve azoknak a fiataloknak köszönhetjük, akik ízlésesen feldíszítették a parkot, igazi májusi hangulatot varázsolva április utolsó délutánjára – mondta el lapunknak Brányi Mária alpolgármester, aki maga is részt vett az eseményen. A pikniket természetesen nem csupán a környéken lakók, de bárki meglátogathatta, tették is ezt sokan. A hangulatot a városszerte ismert Ricsi bácsi, azaz Vastag Richárd néptánc pedagógusnak, a Népművészet Ifjú Mesterének produkciói dobták fel igazán, aki játékos, táncos, foglalkoztató számokat dobott be gyerekdalokkal. A jól ismert Tekeredik a kígyó… kezdetű dalnál még az alpolgármester is beszállt a játékba.

Brányi Mária (balra) is beszállt a Tekeredik a kígyó játékba Fotó: Benkő Péter
Ízlésesen feldíszített fák, bicajok, játszótér varázsoltak májusi hangulatot április utolsó délutánján Fotó: Benkő Péter

A színes, forgatagos délután az egyéb kísérő programokkal jó alkalmat adott a kicsik szüleinek is egy kellemes kikapcsolódásra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában