Veol podcast

2023.08.17. 19:00

Értéket teremtenek a veszprémi romkocsmában

Újabb vendéglátóhely nyílt a napokban Veszprémben – a Horgos utcában működik a La Vida nevű pub; a mostani fejlesztéssorozat forgatagban nem meglepő a hír, de az inkább, hogy nem valamiféle trendi helyet alakított ki a tulajdonos házaspár: mintha csak a Művészetek Völgyéből költöztettek volna egy tipikus fesztiválhelyszínt a királynék városába – a műsor vendége Vida László.

Komaniczki Zoltán

A beszélgetés során Vida László elmondja: a felesége családjának egy régi házából alakult ki a hely; már az udvarban is több tárgy jelzi, hogy  a legfontosabb a bensőséges hangulat. A romkocsma tele van érdekes berendezési tárgyakkal – nemcsak más hangulatú minden helyiség, de a termeken belül is több stílus képviselteti magát. Cél volt, hogy megjelenjen a kultúra – a külső fali portrékon írók, hírességek portréi készülnek, a bentieket pop-art alkotások teszik különlegessé. Kiderült, terveznek közösségi festést, kulturális eseményeket - az is megtekintheti a ház érdekességeit, bejárhatja a  termeket, szobákat, aki csupán ezért érkezik hozzájuk.   

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában