Támogatás a pápai klubnak

2023.08.23. 20:00

Fogadj örökbe egy széket!

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Perutz FC vezetősége elindította a Fogadj örökbe egy széket! kampányát, amely során bárki szimbolikusan megvásárolhat egy lelátói széket. Az első ülőalkalmatosságot Kovács Zoltán országgyűlési képviselő bérelte ki egy évre.

Haraszti Gábor

Az első matrica Kovács Zoltán nevét viseli

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A pápai labdarúgócsapat bajnoki találkozóit ingyenesen lehet megtekinteni, ám aki szeretné támogatni a klubot, mostantól van rá lehetősége. A szék örökbefogadása után a háttámlára felragasztják a tulajdonos nevét, így erről a helyről buzdíthatja a 2023/2024-es szezonban a fiatal pápai csapatot.

- Pápán mindig egy jó kis baráti közösség szurkolt a csapatnak, legyen ez akár az NB I vagy épp a vármegyei bajnokság – mondta a képviselő. - Nekem a sok elfoglaltság miatt sajnos nem mindig jut időm arra, hogy ott legyek a meccseken, de ebben az újszerű kezdeményezésben - nyilván anyagi támogatás fejében - mindenképp szerettem volna részt venni. Azt vallom, hogy minden támogatást megérdemel az, aki a szabadidejét sportra áldozza. Ez az élet hosszú során kamatostul megtérül, hiszen aki sportol, az ebből adódó erényekből mindenhol megállja a helyét.

Az országgyűlési képviselő örömét fejezte ki, hogy egyre többen állnak a kezdeményezés mellé, és arra biztat mindenkit, hogy ha teheti, támogassa a pápai labdarúgást és ezen keresztül a jövő pápai együttesét.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában