Helyi közélet

2023.08.31. 09:00

Javaslat a Hornig-díj adományozására

Juhász-Léhi István

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a személyes gondoskodást nyújtó szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátásban, vagy a szociálisan rászorulók támogatását vállaló civil szervezetekben, társadalmi szervezetekben tevékenykedő, Veszprémben kiemelkedő érdemeket szerzett személyek munkájának elismerésére Hornig-díjat adományoz. A Hornig-díjat Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlésének döntése alapján, a polgármester vagy személyes megbízottja a „Szociális Munka Napja” alkalmából adja át.
Az adományozást kezdeményezheti bármely Veszprémben bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy vagy veszprémi székhelyű jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. A város polgárai, gazdálkodószervezetei, intézményei személyre szóló javaslataikat indoklással együtt, a felterjesztő nevének és bejelentett veszprémi címének megjelölésével szeptember 30-ig adhatják le a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinetirodájában, vagy a [email protected] email címen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában