Koraszülöttek világnapja

2023.11.12. 15:00

Ismét találkozhatnak orvosaikkal és ápolóikkal a gyerekek Veszprémben

A koraszülöttek világnapján, november 17-én, pénteken találkozóra hívják azokat a gyermekeket szüleikkel a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórházba, akik az intézményben születtek.

Veol.hu

A vármegyei kórházban immár hagyomány, hogy az orvosok és az ápolók a koraszülöttek világnapján találkozóra invitálják azokat a családokat, akik az idő előtt érkezett kisgyermekek miatt nehéz utat jártak be. 

A koraszülöttek ugyanis különleges gondoskodást és törődést igényelnek. A világnapra szervezett találkozó lehetőséget teremt arra, hogy az időközben felcseperedett gyermekek találkozzanak újra azokkal az orvosokkal és ápolókkal, akik egykor segítették és támogatták őket a nehéz időszakban. A közös élmények megosztása erősíti a kapcsolatokat, és közelebb hozza az intézmény munkatársait és a családokat egymáshoz. A találkozót november 17-én, pénteken 15 órakor tartják a Csolnoky-kórház E épületének negyedik emeletén a PIC előtti közösségi térben. 

A korábbi években megszokott és nagy sikerű Ringató foglalkozást Rábaközi Rita, Kizlinger Kata és Sári Kata (ének, muzsika) tartják, valamint az eseményen a Kutyákkal a Gyermekekért Alapítvány terápiás kutyáival is találkozhatnak a résztvevők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában