Információ

2023.11.08. 14:40

Vízhiány várható Badacsonytomajon

Karbantartási munkák miatt nyomásingadozás, vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható Badacsonytomajon november 9-én (csütörtökön) 9 és 12 óra között a település több utcájában.

Szijártó János

Forrás: pexels.com

A vízhiány várhatóan Badacsonyban az Egry sétányt, az Ősz, a Tavasz, a Nyár, a Muskotály, a Csabagyöngye, a Móricz Zsigmond utcát és a MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Badacsonyi Kutató Állomását érinti. 

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. tájékoztatójában kiemeli, hogy az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekeznek munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, a tervezett karbantartás időtartama megnövekedhet, és akár más napra is átütemeződhet, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában