Mozgás

2023.12.24. 16:30

Csúnya pulcsiban tanultak táncolni Pápán

A pápai adventi hétvégék programsorozat utolsó alkalmán karácsonyi tánctanulásra várták az érdeklődőket. A barátságtalan időjárás ellenére sokan kapcsolódtak be a mozdulatok elsajátításába, az eseményről klip is készült.

Haraszti Gábor

Kicsik és nagyok hamar megtanulták a lépéseket Fotó: Haraszti Gábor

A pápaiak is bekapcsolódtak a karácsonyi TikTok-őrületbe! A város sétálóutcáján a Jókai Mór Művelődési Központ szervezésében a Zsoodance Tánccsport Egyesület egy TikTok-táncot tanított meg az erős széllel és esővel dacoló lelkes járókelőknek, akiktől a szervezők mindössze egy dolgot kértek: csúnya karácsonyi pulcsiban érkezzenek.

Fotó: Haraszti Gábor

Cserkuti Zsófi, az egyesület vezetője elmondta, szerették volna kicsit megmozgatni Pápa lakosságát.

– Nagyon örülök, hogy sokan eljöttek, szerintem még többen lettünk volna, ha jobb az idő. Az alkalmon először egy rövid bemutatótánccal kedveskedtünk a város lakóinak, természetesen karácsonyi dallamok kíséretében, majd lépésről lépésre megtanítottuk a koreográfiát, amit aztán közösen elő is adtunk. Úgy láttam, mindenki jól érezte magát és örömmel kapcsolódott be ebbe a rendhagyó eseménybe – fogalmazott az egyesületi vezető.

Az elkészült klip hamarosan elérhető lesz a közösségi platformokon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában