Kényelmesebb mindennapok

2023.12.18. 14:00

Új burkolatú sétány és új utcabútorok a Bakonyalján

z év végére elkészült egy fontos fejlesztés a Bakonyalja városrészben, a Karacs Teréz utcát a Pöltenberg Ernő utcával összekötő sétány új burkolattal való ellátása.

Veol.hu

Baba-mama pad és egy sakkasztal is kikerült

Az eddigi murvás gyalogutat térköves járda váltotta fel, amely illeszkedik a városrész városképi megjelenéséhez, és remélhetőleg a csapadékvíz-elvezetési problémák megoldását is segíti - tájékoztatott Gerstmár Ferenc, a veszprémi érintett választókerület önkormányzati képviselője. 

A sétány a Pöltenberg Ernő utcai játszótér mellett halad el. A játszótéren az őszi fejlesztést követően, a közelmúltban - ugyanúgy, mint a Deák Ferenc Általános Iskola előtti parkban - telepítésre került egy baba-mama pad és egy sakkasztal.

Közölte még, hogy a Török Ignác utcában, a levéltár melletti helyszínre vonatkozóan túl vagyunk a tervindító egyeztetésen, vagyis zajlik a tervezés annak érdekében, hogy 2024-ben egy jól használható parkoló kialakítása történhessen meg ott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában