Vélemények

2024.01.29. 15:51

Sokan küldték vissza a konzultációs íveket

Nagy sikerrel zárult a nemzeti konzultáció, több mint 1 millió 500 ezer ember mondta el a véleményét – mondta el sajtótájékoztatón Ovádi Péter országgyűlési képviselő.

Veol.hu

Ovádi Péter: Mindenki számára fontos, hogy ne Brüsszelből, a fejük felett döntsenek arról, ami hazánkban történik

Fotó: képviselői iroda/Kovács Bálint

– Veszprémben és térségében is a tiszta kommunikációban hiszünk, ezért is örülök annak, hogy az itt élőknek is lehetőségük volt elmondani véleményüket. A magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett, és elsöprő többségük nemet mondott arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk. A magyarok egyértelműen fontosnak tartják hazánk szuverenitásának védelmét. Kiálltak az illegális bevándorlás elutasítása mellett, hangot adtak a béke és gyermekeink védelme fontosságának – szögezte le a képviselő.

– Köszönöm mindenkinek, aki Veszprém és térségében részt vett a nemzeti konzultáció kérdőívének kitöltésében. Mindenki számára fontos, hogy ne Brüsszelből, a fejük felett döntsenek arról, ami hazánkban történik – tette hozzá Ovádi Péter. 

A képviselő kiemelte, hogy Fidesz–KDNP továbbra is ki fog állni Magyarország szuverenitása mellett, Veszprém és térségében is számíthatnak ránk értékeink és békénk megőrzésében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában