Iskola

2024.01.12. 12:00

Végzős vagy? Irány az egyetem!

Egykori alma materében, a Batthyány Lajos Mezőgazdasági, Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban tartott előadást Gulyás László, egyetemi docens. Az alkalmon az előadó igyekezett hasznos tanácsokkal ellátni a főiskolára, egyetemre készülőket.

Haraszti Gábor

Gulyás László hasznos tanácsokkal látta el a diákokat Fotó: Iskola

Gulyás László, a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar Állattudományi Tanszékének egyetemi docense, történetesen volt "mezős" diák. Elődásában előbb a Pápán töltött diákévekről, élményekről mesélt, majd felsorolta azokat a mezős diákokat, akik Mosonmagyaróváron végeztek az egyetemen. Ezt követően a "Móvári Kar" képzéseiről tartott tájékoztatót a 11. évfolyamos és végzős mezőgazdasági technikus, mezőgazdasági gépésztechnikus, erdésztechnikus tanulóknak, akik a jövőre nézve hasznos információkkal, új ismeretekkel gazdagodtak.

A meghívott vendég felhívta a figyelmet arra, hogy akit komolyan érdekel az egyetem mosonmagyaróvári kara, január 19-én, pénteken látogasson el a nyílt napjukra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában