A sport maga az élet!

2024.02.06. 11:30

Rekordszámú résztvevővel fergeteges sportbált rendeztek Alsóörsön (képgaléria)

Méltatta a hagyományt, a kitűnő közösséget és hangulatot Vörösmarty Éva, a vármegyei közgyűlés alelnöke, Hebling Zsolt polgármester, aki az Alsóörsi Sportegyesület (ASE) elnöke is, és Ferenczy Gábor alpolgármester a 23. sportbálon, amit az elmúlt hétvégén rendeztek meg 350, rekordszámú résztvevővel a sportcsarnokban.

Kovács Erika

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Hebling Zsolt polgármester, ASE elnök köszöntőjében kiemelte a széles körű összefogást, mely a bált kísérte, így mások mellett méltatta a Településműködtetési és Községgazdálkodási Szervezet, az önkormányzat, a művelődési ház, az óvoda és rengeteg civil, illetve vállalkozó munkáját. Hozzátette, a rendezvény célja nemes, mert a bevétellel Alsóörs száztagú, közel három évtizedes civil közösségét, a sportegyesületet támogatják, amelyben többféle szakosztály működik, például valamennyi korosztályban van kézilabda-, futball- és íjászatoktatás is. Hebling Zsolt fontosnak tartja, hogy az ASE tagjai megfelelő körülmények között töltsék szabadidejüket, és erre az egyik legalkalmasabb, egészséges és kulturált lehetőség a sport. Hozzátette, az eredményes munkán kívül fontos cél a csapatok összekovácsolódása, a kitűnő közösségi hangulat is. 

Az esten során finom vacsorát és desszertet kínáltak a vendégeknek, amit az óvoda konyháján készítettek el. Az Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Egyesület táncosai alkalomhoz illő műsort adtak, a talpalávalóról pedig a Sakk Matt Company Zenekar gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában